Google+ To Φανάρι : Το τέρας της Πάρου παραδέχθηκε την ενοχή του για την μικρή Μυρτώ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το τέρας της Πάρου παραδέχθηκε την ενοχή του για την μικρή Μυρτώ

pakistanos paros
Το εικονιζόμενο κτήνος είναι ένα από τους χιλιάδες μάχιμους ισλαμιστές που έχουν πάρει παρανόμως άσυλο στην χώρα μας.  Ο “Πακιστανός της Πάρου” δικάζεται μόνος του, χωρίς να έχουν εντοπιστεί αυτοί που του έδωσαν το άσυλο και αυτοί που προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν αποκρύπτοντας το γεγονός την ώρα που η Μυρτώ ψυχορραγούσε. Ακόμα και ο ξενοδόχος που τον υπέθαλπε είναι ελεύθερος και η μονάδα του ανοιχτή.
Ακόμη και τώρα προσπαθούν κάποιοι να ελαφρύνουν την ποινή του με νομικίστικα τερτίπια συμβουλεύοντας τον να δείξει μεταμέλεια. 

Αποδέχθηκε τελικά τις κατηγορίες και ζήτησε συγνώμη κατά την έναρξη της δίκης ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο κακοποίησε βάναυσα την 17χρονη σήμερα Μυρτώ .
Στο θέαμα του Πακιστανού δράστη, η μητέρα της Μυρτούς προσπάθησε να τον πλησιάσει, ωστόσο οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα την εμπόδισαν.
«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την θεραπεία στο εξωτερικό, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι’ αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου», φέρεται να είπε η μητέρα της 17 χρονης. Η Μυρτώ επέστρεψε προ ολίγων ημερών από τη Βοστώνη, μετά από σχεδόν επτάμηνη παραμονή της σε νοσοκομείο. 
Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία και ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου