Google+ To Φανάρι : Περίεργα «κόλπα» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάτησή του με τον πρόεδρο του ΣτΕ Σωτ. Ρίζο

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Περίεργα «κόλπα» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάτησή του με τον πρόεδρο του ΣτΕ Σωτ. Ρίζο

Με e-mail (!) επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας να σταματήσει τα φαινόμενα τύπου Σταθάκη, ο οποίος πάντως, αν και βρέθηκε εκτός γραμμής κόμματος για το χρέος, δεν διεγράφη! Ειδικότερα, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλειστής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα επιχειρηθεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και να αρχειοθετούνται καλύτερα οι... απόψεις του κόμματος ώστε να μην προκύψουν νέα κρούσματα «ασυνεννοησίας».
Παράλληλα, επί τάπητος έπεσε χθες ο περίφημος νέος κανονισμός λειτουργίας της Κ.Ο., δίχως όμως να ληφθούν τελικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν ορισμένες προτάσεις και από τους βουλευτές και ως εκ τούτου το θέμα αναμένεται να «κλείσει» στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου.

Λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζο, όπου έκανε λόγο για  παρατεταμένη και διαρκή παραβίαση του Συντάγματος και στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων τα τρία τελευταία χρόνια του Μνημονίου. Οπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δικαιολογείται(!) εν μέρει λόγω των έκτακτων περιστάσεων, όμως η παραβίαση του Συντάγματος και η παρέμβαση των δανειστών συνιστά παρέμβαση στον σκληρό πυρήνα της ανεξαρτησίας της χώρας. Προσέθεσε δε ότι η ορθή λειτουργία της δικαιοσύνης μπορεί να συμβάλει στη σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους και να επανακαθορίσει τη θέση της χώρας στο ευρωπαϊκό και το διεθνές γίγνεσθαι.


Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε και για τις  υποθέσεις διαφθοράς που εξετάζει αυτήν την περίοδο η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Ράικου. Αφού τόνισε ότι είναι αναγκαίο να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο πέρα από μικροκομματικές σκοπιμότητες, έκανε λόγο για «χιονοστιβάδα αποκαλύψεων διαπλοκής που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα».
Αλ. Διαμάντης

dimokratianews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου