Google+ To Φανάρι : ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ!
Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Η ανάληψη της κατασκευής του τεμένους στην Αθήνα από τέσσερις κατασκευαστικές εταιρείες και συγκεκριμένα από τις Άκτωρ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P Άβαξ και Intrakat, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την Πατρίδα μας.  Οι επιπτώσεις, όχι μόνο για την πρωτεύουσα αλλά για ολόκληρη τη χώρα θα είναι τραγικές. Η εφημερίδα αυτή με επανειλημμένα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις έχει επιστήσει την προσοχή σε αυτό το ζήτημα το οποίο αποτελεί συνέχεια της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Η πολιτική ηγεσία του τόπου αντί να αντιμετωπίσει δραστικά το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, φτιάχνει τέμενος με χρήματα του χειμαζόμενου λαού για τους λαθρομετανάστες τούς οποίους με αυτό τον τρόπο τους αναγνωρίζει ως μειονότητα στη χώρα μας.

Ο Ανδρέας Χαϊκάλης, επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δράσης Πολιτών» η οποία είχε εναντιωθεί στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα, κάτι που συνεχίζει να κάνει, έχει περιγράψει τις επιπτώσεις που θα έχει για την Πατρίδα μας η δημιουργία του τεμένους.

Ιδού λοιπόν τι μας περιμένει:   

Η κυβέρνηση, κατά παράβαση των επιταγών των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα, με πλήρη υποταγή στις οδηγίες της Ε.Ε. και της Τουρκίας, θέλει να επιβάλλει τεμένη και τζαμιά σε όλη την Επικράτεια ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου με ορμητήριο την Ελλάδα. Διευκρινίζεται ότι το τέμενος είναι διαφορετικό από το τζαμί. Το τζαμί αποτελεί έναν χώρο προσευχής, ενώ το τέμενος αποτελεί ένα χώρο που τέμνεται από την κυριαρχία μας και δίνεται στους ισλαμιστές. Παύει να αποτελεί Ελληνικό έδαφος και αυτομάτως παύει και η δικαιοδοσία του Κράτους σε αυτόν τον χώρο. Πρόκειται για πνευματικό κέντρο, με εκπαιδευτικό εντευκτήριο και φυσικά αποτελεί άσυλο! Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί Ελληνική γη σε αλλοεθνείς και δη σε παράνομους εισβολείς; Ποιος έχει το δικαίωμα να υπεξαιρεί περιουσία του Ελληνικού λαού που δεν ανήκει σε κανέναν πλην του Έθνους των Ελλήνων και την οποία κατέχουμε δανεική από τους απογόνους μας;

Πρόκειται για εσχάτη προδοσία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Και επίορκοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και όλοι οι υπάλληλοι που εμπλέκονται στις διαδικασίες, καθώς όχι μόνο έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα, αλλά οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του Έλληνα Πολίτη ο οποίος τους πληρώνει και του οποίου είναι υπάλληλοι!

Από την στιγμή που δεν υπάρχει αναγνωρισμένη μουσουλμανική κοινότητα δεν νοείται να κατασκευαστεί τέμενος, ούτε καν τζαμί. Η κατασκευή του τεμένους εγείρει πλέον θέμα αναγνωρίσεως μουσουλμανικής μειονότητας στην Αθήνα, όπερ σημαίνει την άνευ όρων νομιμοποίηση των παράνομων εισβολέων αλλοδαπών! Δεν φτάνει δηλαδή που ο πολυπαθής Ελληνικός λαός συντηρεί τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι εξάγουν δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στις χώρες τους, τα οποία εκλείπουν από την Ελληνική αγορά και την Ελληνική οικογένεια, το καθεστώς πλέον τους νομιμοποιεί! Το θέμα όμως ξεπερνά τα όρια των Αθηνών. Είναι θέμα Εθνικό, όχι μόνο γιατί το τέμενος στην Αθήνα θα ανοίξει τον δρόμο για τεμένη σε όλη την Επικράτεια, αλλά και γιατί παραβιάζουμε μονομερώς και αυτοβούλως την Συνθήκη της Λωζάννης που ορίζει ρητά πως τζαμιά μπορούν να λειτουργούν μόνο εντός των ορίων της Θράκης και μόνο για την εκεί αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα. Αυτό λοιπόν εγείρει ζήτημα μη τήρησης και το οποίο μπορεί να οδηγήσει τις δύο πλευρές στο να εκπέσουν στην προηγούμενη διμερή Συνθήκη, αυτή του Βουκουρεστίου, η οποία παραχωρεί ξανά στην Τουρκία την Ανατολική Θράκη, όπως και τους σιδηροδρόμους μας μέχρι τα Τέμπη.
Αυτομαστιγώματα ισλαμιστών στο κέντρο του Πειραιά! Αυτές οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν προ ημερών θα αποτελούν καθημερινό μενού όχι μόνο στην Αθήνα και τον Πειραιά αλλά και σε όλη την χώρα!
Το τέμενος μπορεί να οδηγήσει σε κύκλο ανεξέλεγκτης βίας στη χώρα μας!
Είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Μία απλή διαπίστωση είναι το τι έχει συμβεί στις πόλεις της «πολιτισμένης και καλά οργανωμένης» δύσης όπου έχουν αναγνωριστεί μειονότητες, έχουν κατασκευαστεί τεμένη και οι εντεταλμένοι ισλαμιστές απαιτούν αλλαγές στα ήθη και τα έθιμα, αλλά και σε νόμους των Κρατών αυτών προκειμένου να εναρμονιστούν οι γηγενείς με τις δικές τους συνήθειες. Παρόμοιες καταστάσεις έχουμε ήδη ζήσει και ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα με ισλαμιστές να διαδηλώνουν, να καταλαμβάνουν πλατείες, δημόσια κτίρια και να απαιτούν παράλογα πράγματα, την στιγμή δε που έχουν μπει παράνομα στην Ελλάδα εισβάλλοντας νύχτα και παραβιάζοντας τα σύνορά μας. Η δημιουργία τεμένους θα αποτελεί άσυλο βάσει διεθνούς δικαίου. Άσυλο για κάθε είδους παρανομία και υπόθαλψη ή και για τρομοκρατικό άντρο!

Αν δούμε με ποιον τρόπο συμπεριφέρονται οι ισλαμιστές βάσει του κορανίου και της σαρία είτε στους ομοθρήσκους τους (λιθοβολισμοί, βιασμοί, αποκεφαλισμοί), είτε ακόμη και στους αλλοθρήσκους (οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως άπιστοι και πρέπει να θανατωθούν, αν το αποφασίσει ο πνευματικός ηγέτης), τότε θα αντιληφθούμε τους κινδύνους.

Όλα αυτά δεν λαμβάνουν χώρα στον τόπο καταγωγής τους, αλλά στις χώρες όπου έχουν εποικίσει. Στις πολιτισμένες χώρες της δύσης δηλαδή, οι οποίες έχουν πλέον σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν καθώς οι ισλαμιστές απαιτούν και απαιτούν βίαια. Ας μην ξεχνάμε τις φωτιές που έβαλαν προ μηνών οι λαθρομετανάστες στην Αμυγδαλέζα όπου κινδύνεψαν ζωές Αστυνομικών και περιοίκων.

Συνέχεια των προαναφερθέντων είναι η γεωμετρική αύξηση συγκεκριμένων εγκλημάτων με δράστες άνω του 90% αλλοδαπούς ισλαμιστές, όπως βιασμοί και ληστείες. Το ζήτημα όμως του τεμένους εγείρει και άλλα προβλήματα, όπως τα προβλήματα μεταξύ των ισλαμιστικών σεχτών που έχουν μεταξύ τους αβυσσαλέο μίσος με εκφάνσεις απίστευτης βίας και θυσιών, που σίγουρα θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια των Ελλήνων και στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας.
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ!
Η έξαρση της εγκληματικότητας και δη των ειδεχθών εγκλημάτων δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία. Και είναι λογικό γιατί ποιος νομιμόφρων και λογικός άνθρωπος θα έφευγε από την χώρα του για να ψάξει την τύχη του σε μία χώρα που δεν μπορεί καν να θρέψει τους δικούς της πολίτες; Αν αναλογιστούμε δε ότι όλοι αυτοί δίνουν από 4.000 έως και 10.000 δολάρια ο κάθε ένας στους δουλεμπόρους που τους φέρνουν εδώ, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως όλο αυτό είναι αφύσικο και πως κάτι πολύ σοβαρό, συντεταγμένο, οργανωμένο και επικίνδυνο κρύβεται από πίσω. Κάποιοι κύκλοι χρηματοδοτούν αδρά όλη αυτή την εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου και θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο και μεσοσταθμό την Ελλάδα!
"Ελεύθερη Ώρα" 
indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου