Google+ To Φανάρι : Η Ρεπούση ζήτησε και η ΝΔ να γίνεται εβραϊκή πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και του δημοτικού και να μην μαθαίνουν μόνο για το "ΟΧΙ"

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η Ρεπούση ζήτησε και η ΝΔ να γίνεται εβραϊκή πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και του δημοτικού και να μην μαθαίνουν μόνο για το "ΟΧΙ"

Αυτοί είναι οι δήθεν προοδευτικοί πολιτικοί που διοικούν τη χώρα! 
Θέλουν να κάνουν προπαγάνδα στα παιδιά μας μέσω φρικτών φανταστικών περιγραφών για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, για τα οποία δεν ευθύνεται ο ελληνικός λαός και την ίδια ώρα οι ξεφτίλες δεν θέλουν να διδάσκονται τα παιδιά μας πως μας έσφαζαν οι Τούρκοι! Άρα τα παιδιά μας να αναπτύξουν αντανακλαστικά ...

ΟΝΟ για τον "αντισημιτισμό" και όχι για τις σφαγές που έχει υποστεί ο ελληνισμός! Θέλουν τα παιδιά μας απροστάτευτα συνειδησιακά απέναντι στους εχθρούς μας και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και να δείχνουν ευαισθησία μόνο για τους Εβραίους!

ΤΡΟΜΕΡΟ! Και όλα αυτά αγαπητοί ψηφοφόροι της ΝΔ με κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά!


Η Ρεπούση τόνισε ότι «δεν είναι αρκετά τα μέτρα αυτά» και διερωτήθηκε «τι γίνεται με το γυμνάσιο και το δημοτικό». «Τα παιδιά δεν ξέρουν τι σημαίνει ούτε φασισμός, ούτε ολοκαύτωμα, ούτε στρατόπεδα εξολόθρευσης», επισημαίνοντας ότι η πρόσφατη επέτειος της 28ης Οκτωβρίου «ήταν ευκαιρία να γίνουν εκδηλώσεις που τα παιδιά θα μάθαιναν και να μην καταναλώνεται όλο το θέμα στο ΄΄ΟΧΙ΄΄ που είναι σημαντικό, αλλά υπάρχει και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η αντίσταση». Για το Παρατηρητήριο Βίας, που ασχολείται με το ζήτημα της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού στις σχολικές μονάδες, η βουλευτής είπε ότι «είναι σε αδράνεια».  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου