Google+ To Φανάρι : ΚΚΕ ~ Πολλαπλασιαστής ανομίας, ανωμαλίας & ψεύδους

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΚΚΕ ~ Πολλαπλασιαστής ανομίας, ανωμαλίας & ψεύδους

Η ΧΑ υπήρχε στο πολιτικό σκηνικό 30 χρόνια τώρα. Γιατί δεν ασχολούμασταν μαζί της; Διότι ήταν ένα μικρό, περιθωριακό κόμμα που αφορούσε κάποιους παρανοϊκούς ή /και ηλίθιους. Ακριβώς όπως δεν ασχολούμαστε σήμερα με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΚΕ μου-λου / λου-μου ή με το Κ.Ε.ΑΝ. Κίνημα Εθνικής Αντίστασης.


Ασχολείσαι με κάποιον όταν η δράση του ξεφεύγει από το περιθώριο και έχει επιπτώσεις στο σύνολο της πολιτικής αλλά και της κοινωνικής ζωής. Ο λόγος που η "Δημιουργία, ξανά!" έθεσε (πρώτη και μόνη, μέχρι να αρχίσουν και κάποιοι άλλοι να το θίγουν) θέμα αριστερής ανομίας, δεν είναι επειδή φοβόμαστε ότι θα βγει κυβέρνηση το ΚΚΕ. Αυτό το ενδεχόμενο ούτε στα πιο εφιαλτικά τους...

όνειρα δεν το σκέφτονται στον Περισσό! 

Είναι επειδή το ΚΚΕ λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ανομίας, ανωμαλίας και ψεύδους. Είναι επειδή τα "αριστερά" ιδεολογήματα μόλυναν την ιστορική μας μνήμη και γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν χωρίς να ξέρουν τη μισή Ελληνική ιστορία. (Κι εγώ, άργησα πολύ να ανακαλύψω την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, και δεν θα το έκανα, αν δεν είχα την τάση να ρωτάω τους ηλικιωμένους που συναντούσα στη ζωή μου να μου διηγούνται ιστορίες από τις δύσκολες εποχές του Ελληνισμού και να ψάχνω μετά, σε ξεχασμένα αρχεία, να τις επιβεβαιώσω.)

Είναι, τέλος, επειδή ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ πανάκριβα! Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έχει εισπράξει το ΚΚΕ από τον δικό μου και τον δικό σου ιδρώτα για να ταΐζει τα κομματόσκυλά του και να προωθεί την παρανοϊκή του ιδεολογία η οποία θα ήταν μόνο γραφική αν δεν συνοδεύονταν από τις ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής που έχουν κοστίσει πολλαπλάσια στην οικονομία.

Θα εξυγιάνουμε το πολιτικό σύστημα, θέλετε δεν θέλετε, σύντροφοι και σταλινικοί συνοδοιπόροι, ξεριζώνοντας έναν έναν τους παράγοντες που το μόλυναν. Δυστυχώς μολύνθηκε από το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Αλλά, εκεί που σάπισε, ήταν στην αποδοχή του ολοκληρωτισμού, ως συστατικό του πολιτικού μας "πολιτισμού". Για λόγους περισσότερο αυτοπροστασίας, οι ληστές των κυβερνητικών κομμάτων τα έβαλαν με τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ. Άντε να παίρνουν σειρά οι θιασώτες του εμφυλίου και επιχαίροντες σε κάθε εθνική μας καταστροφή. Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα, αλλά η "Δημιουργία, ξανά!" δεν θα κουραστεί να την κρατάει μέχρι η χώρα μας να γίνει ένα σοβαρό, σύγχρονο κράτος. Ξεκινήσαμε, δεν θα μας σταματήσει κανένας.



Θ. Τζήμερος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου