Google+ To Φανάρι : Δημήτρης Καζάκης: «Θα στοχευθεί αυτή τη φορά η Ιδιωτική περιουσία»

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: «Θα στοχευθεί αυτή τη φορά η Ιδιωτική περιουσία»

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης ήταν καλεσμένος στην ελεύθερη φωνή της ΕΡΑ Κομοτηνής και σχολιάζοντας την επικαιρότητα προειδοποίησε για τα επερχόμενα δεινά που θα φέρει στο μέσο Έλληνα η μνημονιακή συγκυβέρνηση.
Καταλυτικός όπως πάντα, με αιχμηρό λόγο, ολοκληρωμένη και εκ βαθέων γνώση των πραγμάτων, με ζύγισμα των γεγονότων το οποίο οδηγεί σε ασφαλείς προβλέψεις, που σε λίγο χρονικό διάστημα επιβεβαιώνονται. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καζάκη τον γραμματέα του Εθνικού Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και άριστο οικονομικό αναλυτή, ο οποίος σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Κομοτηνής, κάλεσε τον Ελληνικό Λαό (απολυμένους, εν δυνάμει απολυμένους, εργαζόμενους, άνεργους, δημόσιο-ιδιωτικό τομέα, κ.α.) να μην επιτρέψει να υπάρξει νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα γιατί οι εμπράγματες διασφαλίσεις αυτή τη φορά θα βάλλουν στο στόχαστρο την ιδιωτική περιουσία του κάθε πολίτη.

«Για το κούρεμα των καταθέσεων και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία, τι να πούμε θα είναι η καθημερινότητα κατά τη διάρκεια του α' εξαμήνου του 2014, καθώς αυτά είναι πράγματα που περιλαμβανόταν στο μνημόνιο και έχουν ψηφισθεί.

Για τις καταθέσεις πρόσθεσε ότι σε καμμία χώρα της ευρωζώνης τα χρήματα δεν είναι ασφαλή. «Αυτό που θέλουν όπως αποδεικνύεται είναι η εξόντωση και εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, γιατί επιθυμούν το οικόπεδο-γωνία- Ελλάδα, μια και είναι καίριας γεωστρατηγικής σημασίας και με πλούσιο έδαφος και υπέδαφος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης.

Σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τόνισε ότι, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να μην έχουμε εκλογές,- αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα-, «ωστόσο αυτό που σίγουρα θα δούμε μεγάλες πολιτικές ανατροπές στο εσωτερικό των κομμάτων.

Στεκόμενος στο θέμα της μέχρι τώρα αντίδρασης του Ελληνικού λαού, σημείωσε ότι ο Ελληνικός λαός είναι έτοιμος να εκφράσει την βουβή οργή του, «αλλά θα δούμε τι θα είναι η θρυαλλίδα πέτρα».

Στο θέμα της αντίδρασης έχει επανειλημμένως γράψει ο κ. Καζάκης ότι οι πολίτες θα πρέπει να αλλάξουν τους συνηθισμένους τρόπους απεργιακών κινητοποιήσεων και να προβούν σε ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα, όπως κατάληψη των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους, όπως οι ΔΟΥ, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα! «Αυτό θα κάνει την κυβέρνηση να καταρρεύσει και μάλιστα άμεσα».

http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου