Google+ To Φανάρι : Στα σκαριά και η εναλλακτική συγκυβέρνηση με τους νεοναζί μασόνους της Χρυσής Αυγής…..

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Στα σκαριά και η εναλλακτική συγκυβέρνηση με τους νεοναζί μασόνους της Χρυσής Αυγής…..

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  — Μας δείχνουν Νορβηγία για να τους ερμηνεύσουμε!!!!!

  — Όσοι με διαβάζουν συχνά, ξέρουν τις απόψεις μου για τον σιωνιστικό και ναζιστικό ΣΚΑΪ του Αλαφούζου.
   — Όσοι με διαβάζουν συχνά, ξέρουν επίσης, τις απόψεις μου, για τη μασονική, τη σιωνιστική και ναζιστική Χρυσή Αυγή του μασόνου Μιχαλολιάκου… Επομένως???


  — ΕΠΟΜΕΝΩΣ είμαι από αυτούς, που δεν προκάλεσε έκπληξη, ούτε κεραυνό εν αιθρία, η εκ του μη όντος τοποθέτηση του δημοσιοκάφρου της Αλαφούζικης χαβούζας, περί σχηματισμού συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου (αν δεν ψοφήσει πολιτικά – που το εύχομαι) και συμμορίας σατανιστών Μιχαλολιάκου. Τα προείπαμε πριν φανούν. Ο Καρατζαφέρεις είχε κατακαεί πολιτικά και χρειαζόταν αντικατάσταση. Το επιβεβαιώσαμε σε τρία ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ νομοσχέδια, στα οποία ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν οι σιωνιστές νεοναζί της Χρυσής Αυγής, τα αυγά του Μιχαλολιάκου μίλησαν και ταυτίστηκαν με τους σιωνιστές νεοναζί Σαμαρά και Βενιζέλο.
  — Επίσης να μη ξεχνάμε, ότι το σάπιο απ΄ άκρου εις άκρον κοινοβούλιο, ζήτησε πριν αρχίσει να μας γδέρνει ανηλεώς, από φασίστες ανώτατους αξιωματικούς, να κάνουν πραξικόπημα υπέρ των εβραίων τραπεζιτών, και των ευρύτερων στρατηγικών συμφερόντων του Ισραήλ, και εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Και βεβαίως αρνήθηκαν οι αχυράνθρωποι ανώτατοι στρατιωτικοί, όχι διότι τους έπιασαν τα δημοκρατικά και συνταγματικά τους φρονήματα, αλλά γιατί έτρεμαν τις εξελίξεις.
  — Έτσι πλέον, δια μέσου του πλέον «κατάλληλου» σιωνιστικού ΜΜΕ, η χούντα των τραπεζιτών, ξεκίνησε…. «δημόσια διαβούλευση» ώστε όταν με το κακό καταφθάσει και αυτή η εναλλακτική χουντική λύση, να μη μας έρθει ταμπλάς και βρεθούμε σε φυσική αδυναμία να πληρώνουμε παλιά και νέα χαράτσια.
  — ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» μας προτίμησε και έφτιαξε ρεπορτάζ για τις ασφαλιστικές χωρίς να μαρτυρά τις προ 10ημέρου πηγές, του ανταποδίδουμε με ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του σιωνιστή νεοναζί φιλοχρυσαυγίτη Παπαδημητρίου, και καταγράφουμε το ρεπορτάζ, χωρίς να του δώσουμε… λινκ:
  — Μπ. Παπαδημητρίου: Γιατί όχι η Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση;;;
Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου ο οποίος διερωτήθηκε γιατί να μη μετέχει μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή σε μια συντηρητική κυβερνητική συμμαχία.
Απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιό ο Μπ. Παπαδημητρίου υποστήριξε – χρησιμοποιώντας την θεωρία των δύο άκρων – πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιζητά μια κυβερνητική συνεργασία με το ΚΚΕ γιατί να μην υπάρξει μια συντηρητική κυβερνητική συμμαχία που θα στηρίζεται από μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή.

tsoutsouneros

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου