Google+ To Φανάρι : Με συνέλαβαν οι φουσκωτοί της εταιρείας Σιούφα και απειλούσαν να με λυντσάρουν!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Με συνέλαβαν οι φουσκωτοί της εταιρείας Σιούφα και απειλούσαν να με λυντσάρουν!

 Συνέντευξη του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη
 Δημοσιογράφοι "αιχμάλωτοι" στου Ρέντη από φουσκωτούς της δικηγορικής εταιρείας των υιών Σιούφα!
Ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Φρίξος Δρακοντίδης-φωτό- μιλάει στο Κουρδιστό
Πορτοκάλι για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος και ο φωτογράφος Βαγγέλης Αραγιάννης στην διάρκεια της έρευνάς τους για την νομική εταιρεία της οικογένειας Σιούφα που εμπλέκεται στους πληστειριασμούς.

-Είχα την πληροφορία ότι εκτός από τον Ταύρο η νομική εταιρεία των υιών του πρώην προέδρου της Βουλής Δημ. Σιούφα απέκτησε και νέα εντυπωσιακό κτίριο γραφείων στην περιοχή του Ρέντη. Πήγαμε στην περιοχή.

Όταν ο φωτογράφος Βαγγέλης Αραγιάννης επιχείρησε να φωτογραφίσει το κτήριο, πετάχθηκαν από μέσα 5 φουσκωτοί με μαύρα μπλουζάκια και χωρίς διακριτικά και ήρθαν πάνω μας με απειλητικές διαθέσεις και βρίζοντάς μας. Άρπαξαν από τον φωτογράφο την μηχανή και μας ακινητοποίησαν-στην κυριολεξία μας συνέλαβαν και δεν μας άφηναν να φύγουμε. Ήθελαν να μας λιντσάρουν. Μιλάμε για σεκιούριτι οι οποίοι μάλιστα δεν είχαν πάνω τους κανένα διακριτικό. Κάποια στιγμή μας είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία και περιμέναμε να το κάνουν.

Όμως άλλαξαν γνώμη όταν κατέβηκαν από το κτήριο δικηγόροι της εταιρείας και τους έδωσαν διαφορετικές οδηγίες και έτσι μας άφησαν να φύγουμε.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ και την Κυριακή θα έχουμε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

http://www.triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου