Google+ To Φανάρι : Οχετός ύβρεων κατά των Ελλήνων ψάλλονται στις εκκλησίες

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Οχετός ύβρεων κατά των Ελλήνων ψάλλονται στις εκκλησίες

Οχετός ύβρεων κατά των Ελλήνων ψάλλονται στις εκκλησίες Δεν είναι μόνο τα ανθελληνικά εδάφια της Παλαιάς Διαθήκης.Δεν είναι μόνον τα ανθελληνικά κηρύγματα του Ιησού (βλ. "Δαυλός", τ. 272-273, .Δεν είναι μόνον οι ύβρεις εναντίον των Ελλήνων και του Ελληνικού Πολιτισμού, που ψάλλονται την Κυριακή της Ορθοδοξίας.Τα "Μηναία" είναι δώδεκα λειτουργικά βιβλία της Εκκλησίας, ένα για κάθε μήνα.Σε οποιοδήποτε αναλόγιο εκκλησίας κι άν πάτε, θα δήτε επάνω το "Μηναίο" του τρέχοντος μήνα.
Μόλις περάση ο μήνας, το μαζεύουν και βάζουν επάνω το "Μηναίο" του νέου μήνα.Τα "Μηναία" είναι βασικώτατα βιβλία για την λειτουργία.Από αυτά τα βιβλία έχουν παρθή οι ύβρεις που παρατίθενται στο άρθρο του Δαυλού Ιανουαρίου 2007.Δεν έχουν συμπεριληφθή εκθειασμοί για τη Σιών, το Ισραήλ, ή την Ιερουσαλήμ, οι οποίοι είναι πολύ συνηθισμένοι, ούτε ύβρεις γενικές.Το άρθρο αυτό περιέχει 6 σελίδες ύβρεις ονομαστικά κατά των Ελλήνων και μόνον. Ψάλλονται επί καθημερινής βάσεως στις εκκλησίες της Ελλάδας για όλο το χρόνο.Μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως!Να βρίζεται ένας ολόκληρος λαός μέσα στις εκκλησίες και να μην παίρνει είδηση!Κάθε ένας, που θέλει να ονομάζεται Έλληνας πρέπει να διαβάση το άρθρο του "Δαυλού".Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ, Βοήθειά σας! 


Μελετώντας τα «Μηναία», το λειτουργικό βιβλίο των Ελλήνων κληρικών, έμεινα κατάπληκτος από τις ύβρεις, που εμείς οι Έλληνες δεχόμαστε ψαλμικώς και υμνολογικώς στον τόπο του Δία και του Σωκράτη απαθέστατα. Σκέφτηκέ ποτέ κανείς, ότι οι Τούρκοι θα υμνολογούσαν σε κάποιο τζαμί της Άγκυρας  τον Κολοκοτρώνη ή οι Εβραίοι σε κάποια συναγωγή του Τελ Αβίβ τον Γολιάθ; Κι όμως η «Ελληνική» Ορθοδοξία εξυμνεί ψαλμικώς, υμνολογικώς, λειτουργικώς και αγιογραφικώς ως αγίους της κάθε πρώτη Αυγούστου τους Μακκαβαίους, εκτοξεύοντας μύριες ύβρεις κατά ημών των Ελλήνων μέσα στο σπίτι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου