Google+ To Φανάρι : ΙΚΑΡΙΑ: Πέθανε ο αιωνόβιος καρκινοπαθής στο νησί της μακροζωίας

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΙΚΑΡΙΑ: Πέθανε ο αιωνόβιος καρκινοπαθής στο νησί της μακροζωίας

AIONΟ αιωνόβιος καρκινοπαθής στην Ικαρία που ενώ  τον πέθαναν οι γιατροί του συνέχιζε να ζει άφησε την τελευταία του πνοή στο «νησί της μακροζωίας»…Πρόκειται για τον Σταμάτη Μωραΐτη για τον οποίο τα μεγαλύτερα δίκτυα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, από τους New York Times μέχρι αυτά της Ευρώπης και της Ασίας, είχαν κάνει αφιέρωμα στη ζωή του.
Τα αφιερώματα όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχαν γίνει με αφορμή την ηλικία του και το γεγονός ότι… πριν 36 χρόνια στην Αμερική, του είχε διαγνωσθεί καρκίνος και εκείνος είχε εγκατασταθεί στην Ικαρία για να περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής του αλλά από τότε, ζούσε ευτυχισμένος στο νησί με τη γυναίκα του και τους φίλους του.
Όπως αναφέρει το ikariamag.gr, του άρεσε το καλαμπούρι, ήταν πολύ εργατικός και είχε βαθύ έρωτα για τη σύζυγο του, την Ελπινίκη Μωραϊτη ή «Πιτσιρίκα» που πέθανε πέρσι και από τότε κατέπεσε και ο ίδιος.
«Περίμενα να πεθάνω, αλλά απλώς δεν συνέβαινε. Τα βράδια περπατούσα ως την ταβέρνα όπου έπαιζα πόρτες και έπινα κρασί με φίλους μέχρι τα μεσάνυχτα», είχε πει σε συνέντευξή του.
Ο ίδιος σε αρκετές συνεντεύξεις που είχε δώσει, εκμυστηρευόταν πως το μυστικό της μακροζωίας του ήταν το κρασί, δικιάς του μάλιστα παραγωγής και τα ικαριώτικα προϊόντα.
http://anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου