Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ…

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ…

Διαβάστε τώρα και αυτό....

 Καταλάβατε τώρα από πού τα γνωρίζουν όλα οι Εβραίοι και οι Αμερικανοσιωνιστές; Στην Ελλάδα του ΤΣΙΠΡΑ, της ΝΟΥΔΟΥ και του ΠΑΣΟΚ, (και όχι πια του Φωτός), βασιλεύει η άγνοια, η λήθη και ο σκότος (όχι το σκότος). Ας προσέχαμε...


Διαβάστε πρώτα την είδηση


Xρυσάφι και σπάνια μέταλλα στρατηγικής σημασίας όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ότι εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης.
Ελληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών που ερεύνησαν τον πυθμένα του ηφαιστείου σε βάθος 500 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, διαπίστωσαν πως στο γεωθερμικό πεδίο του Κολούμπο λαμβάνουν χώρα σπάνια φαινόμενα που όμοιά τους δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά στον κόσμο.

Χρυσάφι, αντιμόνιο, θάλλιο, άργυρος, αρσενικό, υδράργυρος, ψευδάργυρος αλλά και διοξείδιο του άνθρακα σε ποσότητες που ουδέποτε έχουν καταγραφεί, μαζί με μικροοργανισμούς που συμπεριφέρονται με ασυνήθιστο τρόπο και φαίνεται να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία των μετάλλων – και όχι μόνο – συνθέτουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία αυτού του ηφαιστείου.
«Το ηφαίστειο μοιάζει με μια χοάνη που το βαθύτερο σημείο του είναι τα 504 μέτρα. Εκεί στον πυθμένα του, που αποτελείται από στερεοποιημένη λάβα, υπάρχουν ρηγματώσεις μέσα από τις οποίες εκλύεται διοξείδιο του άνθρακα σε ποσοστό 99% αλλά και κάποιοι σχηματισμοί, που λέγονται υδροθερμικές καμινάδες και αποτελούνται από μέταλλα όπως το χρυσάφι, το αντιμόνιο, ο άργυρος και το θάλλιο», λέει η Παρασκευή Νομικού, λέκτορας Γεωλογικής Ωκεανογραφίας.
Αυτές οι καμινάδες – αντίστοιχες δεν υπάρχουν στην καλντέρα της Σαντορίνης – μοιάζουν με ψηλόλιγνους καλόγερους ή με βραχώδη υψώματα που είναι διάστικτα από οπές. Βρίσκονται στο βορειοανατολικό τμήμα του πυθμένα του ηφαιστείου και η πιο ψηλή από αυτές φθάνει τα 5 μ. Η φαρδύτερη έχει διάμετρο 1,5 μ.

Οι επιστήμονες έφεραν στην επιφάνεια τα δείγματα από τις καμινάδες και άρχισαν την πολύπλοκη ανάλυσή τους με διάφορες τεχνικές και μηχανήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε ορισμένα εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού, ώστε να προσδιοριστεί η χημική τους σύσταση, να αποκαλυφθούν τα κύρια, δευτερεύοντα στοιχεία και ιχνοστοιχεία που περιείχαν.Κονιορτοποίησαν μικρά τμήματα από τις καμινάδες και τα αποτελέσματα των αναλύσεων έδειξαν ότι κάτω από το ηφαίστειο βρίσκεται ένα πολυμεταλλικό κοίτασμα εν τη γενέσει του.

«Οι αναλύσεις μας έδειξαν την ύπαρξη χρυσού σε περιεκτικότητα που εντυπωσιάζει. Η ανώτατη τιμή που μετρήσαμε ήταν 32 γραμμάρια στον τόνο και η μέση τιμή 9 – 10 γραμμάρια στον τόνο»,λέει ο Στέφανος Κίλιας. «Η μέγιστη περιεκτικότητα του δείγματος σε άργυρο ήταν 1.910 γραμμάρια στον τόνο. Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η συγκέντρωση του αντιμονίου, αυτού του στρατηγικής σημασίας μετάλλου. Το βρήκαμε σε μέγιστη περιεκτικότητα 22.400 γραμμάρια στον τόνο (πάνω από 2,2% κατά βάρος!) Πρόκειται για ποσότητα που ενδεχομένως να μην έχει καταγραφεί ποτέ άλλοτε στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία».


Τώρα διαβάστε εδώ:

«Όλα τότε τα θεμέλιά σου, ώ Δήλε, έγιναν
χρυσά, η δε στρογγυλή λίμνη έρρεεν όλην την
ημέραν χρυσόν, και χρυσούν κλάδον ελαίας...» κτλ


[Ύμνοι Καλλιμάχου και Επιγράμματα, Ύμνος εις Δήλον, στ. 260 - 269]


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ.....ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ;;;;ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΜΠΑΡΟΖΟ...ΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ!..

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου