Google+ To Φανάρι : ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ

Η Τουρκία δεν αρκείται σε δηλώσεις και εμβολισμούς ελληνικών σκαφών. Εχει σχέδιο επεκτατικό και το εφαρμόζει. Ακολουθεί πιστά τον δρόμο που η ίδια έχει εξαγγείλει ότι οφείλει να διανύσει μέχρι να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία...

Ασχολείται (μεταξύ άλλων) με τη στρατηγική περικύκλωση της χώρας μας και τον εξαναγκασμό σε «διάλογο» για το ποσοστό του Αιγαίου που θα θελήσουμε να της δώσουμε και για τον βαθμό της συγκυριαρχίας στη Θράκη.
Την ίδια στιγμή «υιοθετεί» τους Σκοπιανούς και το σύνολο των αξιώσεών τους έναντι της Ελλάδας, ενώ, ουσιαστικά, ελέγχει την πολιτική και την οικονομική ζωή στην Αλβανία.
Την ίδια στιγμή που οι εδώ πολιτικές και «πνευματικές» συνιστώσες της άνευ όρων παράδοσης σε ισχυρούς και ανίσχυρους μονολογούν περί «ψυχραιμίας» (μια λέξη που την ταυτίζουν με την τακτική του κατευνασμού επεκτατικών τεράτων σαν την Τουρκία), η Αλβανία ετοιμάζεται να ενωθεί με το Κόσοβο! Μόλις χθες ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα είπε ότι η Αλβανία και το Κόσοβο πρέπει να έχουν τον ίδιο πρόεδρο.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας στην εορταστική συνεδρίαση της Βουλής του Κοσόβου για την επέτειο των 10 ετών από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας δήλωσε: «Η Αλβανία και το Κόσοβο θα έχουν κοινή εξωτερική πολιτική και όχι μόνο κοινές πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές. Γιατί να μην έχουν και έναν πρόεδρο, ως σύμβολο της εθνικής ενότητας και της κοινής πολιτικής στην εθνική ασφάλεια».
Στη Χερσόνησο του Αίμου και στα ανατολικά μας αναβιώνουν οι εθνικισμοί και η Ελλάδα έχει την φοβερή ατυχία να ταλαιπωρείται από μια ηγέτιδα τάξη που εκπαιδεύει τον λαό να γίνει πρόβατο, ενώ τριγύρω αλυχτούν οι λύκοι.
Θεωρούν ότι για να εξασφαλιστεί η ειρήνη πρέπει να αφοπλιστεί υλικά και ψυχικά η Ελλάδα και, μόλις ολοκληρώσει τον αφοπλισμό της, να δηλώσει ότι το έπραξε. Ακριβώς αυτός ο δρόμος οδηγεί στον πόλεμο, στην ήττα και στον εδαφικό ακρωτηριασμό.
Βρισκόμαστε στο και πέντε...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου