Google+ To Φανάρι : Γιατί οι Ευρωπαίοι «πλέκουν» το εγκώμιο της Ελληνικής κυβέρνησης;

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί οι Ευρωπαίοι «πλέκουν» το εγκώμιο της Ελληνικής κυβέρνησης;

Του Γιώργου Φαρμάκη
Το Eurogroup τις τελευταίες ημέρες μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας. Αυτό από μόνο του μας βάζει σε υποψίες αφού οι Ευρωπαίοι «φίλοι» μας, δεν συνηθίζουν να μιλάνε τόσο όμορφα. ‘
Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο:

 Ο Σεντένο Επιβεβαίωσε ότι μόνο δύο από τα 110 προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης μένουν ανοιχτά, η ολοκλήρωση των οποίων δεν εξαρτάται από την κυβέρνηση. Όπως ανέφερε, η ελληνική κυβέρνηση έχει καταβάλει «τεράστιες προσπάθειες» για την εφαρμογή όλων των προαπαιτούμενων, επιδεικνύοντας «ισχυρή κυριότητα» των μεταρρυθμίσεων αυτών.
Όπως καταλαβαίνει ο καθένας και η καθεμιά οι Ευρωπαίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την Ελληνική κυβέρνηση γιατί έχει κάνει ακριβώς ότι της ζήτησαν. Είναι άσχημο το γεγονός ότι η σημερινή Ελλάδα πρέπει να λέει και ευχαριστώ σε αυτούς που την έφεραν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.
Ο Σεντένο και οι υπόλοιποι ευχαριστούν τον Κύριο Τσίπρα και φυσικά δεν αναφέρονται στην καθημερινότητα του απλού Ελληνικού λαού που πραγματικά πεινάει.
Η Ελληνική κυβέρνηση προχωρά τους πλειστηριασμούς, κόβει χρήματα από τους συνταξιούχους, ξεπουλάει την ιστορία του έθνους και για όλα αυτά τα «καλά» που κάνει, παίρνει τις ευχαριστίες των Ευρωπαίων «φίλων» μας.
Αυτή η κατάσταση είναι αφόρητη και εντελώς παράλογη.
Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να αφήσει αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί γιατί αν δεν σταματήσει το κακό εδώ, η χώρα μας θα χαθεί για πάντα. 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου