Google+ To Φανάρι : «Αυλαία» στην κωμωδία με νίκη Φώφης

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

«Αυλαία» στην κωμωδία με νίκη Φώφης

Τα αλληλομαχαιρώματα μέχρι το τέλος, η «διαφυγή» του Γιώργου στην Κρήτη και τα χαρτιά υγείας στο άγαλμα του Ανδρέα
Επεσε χθες η «αυλαία» στο «θέατρο» της Κεντροαριστεράς, όπου η Φώφη Γεννηματά βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα....
Στη σκιά της απώλειας 20 ανθρώπων από τις πλημμύρες στη Μάνδρα, στις κάλπες του... νέου ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 157.470 πολίτες σε Ελλάδα και εξωτερικό, φτάνοντας την αποχή, σε σχέση με την πρώτη Κυριακή, στο 26%.

Ο Ν. Αλιβιζάτος έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία, καθώς δήλωσε ότι η αποχή στις εσωκομματικές της Ν.Δ. τη δεύτερη Κυριακή είχε φτάσει στο 29%. Στο 93,59% των τμημάτων η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει το 56,8% και ο Νίκος Ανδρουλάκης το 43,2%.

Παρά τις διθυραμβικές δηλώσεις των δύο υποψηφίων ότι δεν θα κάνουν προεκλογικές εκδηλώσεις λόγω της απώλειας 20 πολιτών στη Μάνδρα, Γεννηματά και Ανδρουλάκης δεν άντεξαν και, μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, έβγαλαν τα «μαχαίρια» για το debate.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του κατηγόρησε τη Φώφη Γεννηματά ότι αρνήθηκε την πρότασή του για τηλεμαχία και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε δημοσιοποιώντας την αλληλογραφία του διευθυντή του γραφείου της Μ. Οθωνα και του εκπροσώπου του πρoέδρου της Επιτροπής Διαδικασιών Π. Σφηκάκη, όπου φαίνεται ότι ο Ν. Ανδρουλάκης δεν συμφωνούσε για debate το Σάββατο λόγω χαμηλής θεαματικότητας!

Και, παρά τα ξεκατινιάσματα για το debate, την επόμενη ημέρα που άνοιξαν οι κάλπες όλοι έκαναν δηλώσεις για την ενότητα της παράταξης!

Στο Καματερό
Η Φώφη Γεννηματά ψήφισε στο Καματερό, όπου δήλωσε ότι «όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για τη νίκη», ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ψήφισε, μίλησε για «φλόγα ελπίδας που δεν πρέπει να σβήσει».

Ο μεγάλος χαμένος Γ. Καμίνης ψήφισε στην Αθήνα πρωί πρωί, ενώ ο -εξαφανισμένος επί μία εβδομάδα- Στ. Θεοδωράκης δήλωσε από το Χαλάνδρι ότι «η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει».

Μήνυμα να προχωρήσουν όλοι μαζί έστειλε ο Κώστας Σημίτης, ενώ δηλώσεις για την εκλογική διαδικασία έκαναν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, που ψήφισε μαζί με την κόρη του, και ο Γ. Παπανδρέου, που ψήφισε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο ΓΑΠ προτίμησε την Κρήτη, αφού στην Εκάλη, όπου ψήφισε την πρώτη φορά, περίμενε στην ουρά και δεν του μίλησε άνθρωπος... Ενα από τα ευτράπελα των εκλογών ήταν και τα χαρτιά υγείας που τοποθέτησαν στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου κάποιοι πολίτες, νωρίς χθες το πρωί, στην Καλαμαριά, για να δείξουν την αντίδρασή τους στην ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου