Google+ To Φανάρι : Μήνυση για διανομή φυλλαδίου με ομοφοβικό περιεχόμενο κατατέθηκε σε βάρος Θεολόγου σε Σχολείο της Ξάνθης…

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μήνυση για διανομή φυλλαδίου με ομοφοβικό περιεχόμενο κατατέθηκε σε βάρος Θεολόγου σε Σχολείο της Ξάνθης…

Επίσης
Δήμαρχος πλήρωσε πρόστιμο γιατί δήλωσε ότι «στα σχολεία υπάρχουν πολλά παιδιά μουσουλμάνων»

Για να καταλάβουμε τον φασισμό της νέας τάξης πραγμάτων προς τις αντίθετες απ΄ αυτήν απόψεις
Η μήνυση έχει κατατεθεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και έχει διαβιβαστεί αρμοδίως στις διωκτικές αρχές της Ξάνθης, προκειμένου να ενεργήσουν. Την έχουν καταθέσει το ...
Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, το Τμήμα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Φύλου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, η Πολύχρωμη Πολυπολιτισμική Ομπρέλα Ξάνθης και το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride. 

Το ζήτημα απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα ενώ σύμφωνα με το xanthi2.gr η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ξάνθης Μαρία Λουκοπούλου αναφέρει ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα ασχοληθεί με το θέμα καθώς η Ένωση είναι πάντα αντίθετη σε κάθε εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς και συμμετέχει σε όλες τις αντίστοιχες δράσεις ενάντια στο ρατσισμό και θα εξετάσει τι έχει συμβεί προκειμένου να πάρει θέση.

Τι αναφέρει το φυλλάδιο

Πρόκειται για φυλλάδιο που έχει διανεμηθεί σε όλους τους χριστιανούς μαθητές και μαθήτριες μιας τάξης του σχολείου, το περιεχόμενο του οποίου χαρακτηρίζεται από τους μηνυτές, στο σύνολό του και με πρόθεση ομοερωτοφοβικό, αφού μεταξύ άλλων αποκαλεί την ομοφυλοφιλία προσβλητικά «διαταραχή» και «ασθένεια», που «δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την παιδεραστία» ενώ υποστηρίζεται ότι τα ομοερωτικά άτομα «παρουσιάζουν πολύ συχνότερα κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας, γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, διαταραχή διαγωγής, χρήση ουσιών, αλκοολισμό… αυξημένο κίνδυνο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα» ή ότι «η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την τρομακτική αύξηση του καρκίνου του στόματος σε ποσοστό 80%».

Tromaktiko

Δήμαρχος πλήρωσε πρόστιμο γιατί δήλωσε ότι «στα σχολεία υπάρχουν πολλά παιδιά μουσουλμάνων»

Με πρόστιμο 2.000 ευρώ, για «υποκίνηση μίσους», πλήρωσε ακροδεξιός δήμαρχος στη Γαλλία τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλά παιδιά μουσουλμάνων στα τοπικά σχολεία.

Ο Ρομπέρ Μενάρ, ο δήμαρχος της πόλης Μπεζιέ στη νότια Γαλλία, πρόσκειται ιδεολογικά στο αντιμεταναστευτικό Εθνικό Μέτωπο, ενώ είναι δριμύς επικριτής της μετανάστευσης και ανεξάρτητος πολιτικός.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα έναρξης των σχολείων στη Γαλλία, ο Μενάρ έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι συντελείται μια «μεγάλη αντικατάσταση». Ο διχαστικός αυτός όρος χρησιμοποιείται από ακροδεξιούς για να περιγράψει την εκδίωξη – όπως οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν – των λευκών Γάλλων χριστιανών από μετανάστες.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Μενάρ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI: «Σε μια τάξη στο κέντρο της πόλης μου το 91% των παιδιών είναι μουσουλμάνοι. Προφανώς αυτό είναι πρόβλημα. Υπάρχουν όρια στην ανοχή».

Σημειώνεται ότι ο γαλλικός νόμος απαγορεύει τη χρήση δεδομένων που αφορούν τις θρησκευτικές απόψεις και την εθνότητα των πολιτών.

Ο Μενάρ υπερασπίστηκε πάντως τις δηλώσεις του υποστηρίζοντας: «Απλώς περιέγραψα την κατάσταση στην πόλη μου. Δεν είναι αξιολογική κρίση, είναι ένα γεγονός. Είναι αυτό που βλέπω».

Εκτός από το πρόστιμο, δικαστήριο του Παρισιού επιδίκασε αποζημίωση 1.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα σε αντιρατσιστικές οργανώσεις, οι οποίες είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη. (καταλάβατε;)

Το πρόστιμο ήταν υψηλότερο από τα 1.800 ευρώ που είχε εισηγηθεί ο εισαγγελέας, αναφέροντας ότι ο Μενάρ «κούνησε το δάκτυλο σε παιδιά, τα οποία περιγράφει ως βάρος στην εθνική κοινότητα».

Ο Μενάρ ξεκαθάρισε ότι θα ασκήσει έφεση επί της απόφασης.

Πηγή: ΑΠΕ, BBC

Δημ: Με αυτόν λοιπόν τον φασιστικό και άνανδρο  τρόπο τα τσιράκια του Σόρος με τις πολλές ΜΚΟ  έχοντας φυσικά και τις πλάτες της ευνοϊκής και μεροληπτικής νομοθεσίας των νεοταξικών κυβερνήσεων επιτίθενται στην κυριολεξία εναντίον όποιον έχουν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά και να εκφράσουν τις διαφορετικές απόψεις τους δημοσίως
Αυτά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας και να μην τρέφουμε πάσης φύσεως αυταπάτες...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου