Google+ To Φανάρι : ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

O Ελληνικός λαός την τελευταία εξαετία ζει και βιώνει το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο που υπήρξε ποτέ στον πλανήτη. Η τραπεζική μαφία σε αγαστή συνεργασία με την πολιτική αλητεία παραδίδουν την χώρα στους διεθνείς τραπεζίτες με μια εφαρμοζόμενη πολιτική η οποία στηρίχθηκε σε ένα ψευδεπίγραφο χρέος.....
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ο Ελληνικός λαός και η περιουσία αυτού κινδυνεύει να περάσει στα χέρια ξένων γιατί κάποιοι αποφασίσανε να εφαρμόσουν πολιτικές εξόντωσης του, καταστροφής της οικονομίας και εκποίησης δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
 
Η παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας εκ μέρους των πολιτικών αρχόντων σε αγαστή συνεργασία κυρίως εκ μέρους των κεντρικών τραπεζών οδηγεί σήμερα με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στο απόλυτο χάος και στο πλιάτσικο της ιδιωτικής περιουσίας.
 
Ο στόχος είναι πλέον σαφέστατος και εμφανής σε κάθε επίπεδο εφαρμοζόμενης πολιτικής, η Ελλάδα γίνεται ακόμη μια φορά το μεγάλο πειραματόζωο των διεθνών τραπεζιτών όπου παραβιάζουν ακόμη και λειτουργίες του ιδίου του καταστατικού της Κεντρικής τράπεζας.
 
Η αναστολή δημιουργίας χρήματος και η παράλληλη αφαίμαξη της ρευστότητας εκ μέρους των κεντρικών τραπεζών αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το ύψος των κόκκινων δανείων ανέρχεται στο ποσό των 110 δις ευρώ ένα μέγεθος το οποίο η ευθύνη της αύξησης του βαραίνει αποκλειστικά τον κεντρικό τραπεζίτη και την επιβαλλόμενη πολιτική του. Να θυμίσουμε μόνο πως το 2009 τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Ελλάδα ανέρχονταν στο 5% επί του συνόλου αυτών και ήταν από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη σήμερα έξι χρόνια μετά αυτό το ποσοστό ανέρχεται στο 48%.
 
Προσφάτως μάλιστα με μελέτη που ανακοίνωσε η ίδια η τράπεζα της Ελλάδος μας ανακοίνωσε πως οι κατασχέσεις εκ μέρους των εμπορικών τραπεζών θα ανέλθουν στο ποσό των 78 δις ευρώ. Ο στόχος και η στρατηγική των διεθνών τραπεζιτών  είναι ο έλεγχος και  εκποίηση του 38% του Ελληνικού ΑΕΠ ήτοι σημαίνει πως θα περάσουν στα χέρια αυτών πάνω από 700.000 ακίνητα.
 
Σε αυτό το οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς δεν πρέπει να περιμένουμε ως κοινωνία την σειρά μας στην μακριά λίστα των δυνητικά αστέγων πολιτών.
 
Καλούμε τους πάντες σε γενική εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε την εκποίηση όχι μόνον των κατοικιών των Ελλήνων πολιτών αλλά και την εκποίηση της παραγωγικής βάσης της χώρας.
 
Μόνο στον Νομό Εβρου την ερχόμενη Τετάρτη δεκαπέντε ακίνητα θα εκποιηθούν από τις τράπεζες και θα περάσουν στα χέρια τρίτων.
 
Ο αγώνας κατά της τραπεζικής και πολιτικής μαφίας θα δοθεί σε όλα τα επίπεδα μέσα στα δικαστήρια στους δρόμους σε οργανωμένες ομάδες ατόμων που θα αποτρέπουν την κάθε εκποίηση ιδιοκτησίας Ελλήνων πολιτών.
 
Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε τους πάντες δίχως πολιτικές ιδιοτέλειες, σκοπιμότητες, διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις γιατί την ώρα των κατασχέσεων δεν χωράνε διχασμοί.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου