Google+ To Φανάρι : Και βέβαια, κάθε καθεστώς, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς νοικιασμένες πένες... Η δημοκρατία της βιομηχανίας των ΦΕΚ...

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Και βέβαια, κάθε καθεστώς, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς νοικιασμένες πένες... Η δημοκρατία της βιομηχανίας των ΦΕΚ...

Τα κομματόσκυλα ο κομματικός φασισμός και οι πρωταθλήτριες!

 Ο Βασίλης είναι γκάου Ολυμπιακός και ίσως να έχει και «επιδότηση»...


Τα κομματόσκυλα ο κομματικός φασισμός και οι πρωταθλήτριες

Ο Βασίλης είναι γκάου Ολυμπιακός και ίσως να έχει και «επιδότηση». Σε μια μαύρη μέρα, που έχασε από την Αρλούμπα, είπε να κοιτάξει λίγο πέρα από το Καραϊσκάκης και είδε την "συνάδελφο" γκάου ,ως «σημαιοφόρο». 
Είναι και «προοδευτικός». Όσοι τον άκουγαν στην ΛΕΡΑ-ΣΠΟΡ θα τον θυμούνται. Και ως προοδευτικός αποσπάστηκε στο Γραφείο της κυρίας ΟΛΓΑΣ.
Με το σχόλιο του πάντως , δεν προσέβαλε την απόφοιτη του Στάνφορντ, που είναι δημόσιο πρόσωπο και κρίνεται από τα Social media.
Αλλά δυστυχώς, ο Βασίλης ενοχλήθηκε μόνο επειδή η ελληνοαμερικανίδα έκανε ότι δεν θυμόταν την Αυγούλα και δεν ενοχλήθηκε που κράταγε ανάποδα τη Σημαία.
  Όλοι όσοι του επιτέθηκαν του Βασίλη, με εντολή άνωθεν είναι τα κομματόσκυλα . Ο κομματικός Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. Διότι στο κάτω –κάτω όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους, και για τους Αθλητές και για τις επιδόσεις τους και για τις δηλώσεις τους.
Τα ίδια κομματόσκυλα πάντως έκαναν ότι μπορούσαν για να προσβάλουν την άλλη Ολυμπιονίκη που πίστεψε ότι θα την φωνάξει ο Κούβελος και πήγε με τον γκόμενο στο Παρίσι.

ΥΓ. Η μια με τη σημαία ανάποδα, η άλλη με τον γκόμενο στο Παρίσι. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Λευτέρης.


Πηγή εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου