Google+ To Φανάρι : «Απόβαση» του Σόρος στην Αθήνα με τις ευλογίες του Καμίνη

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

«Απόβαση» του Σόρος στην Αθήνα με τις ευλογίες του Καμίνη

Ένοχη σιωπή του Καμίνη για το «στρατηγείο» του Σόρος

 Ο φιλοσκοπιανός κερδοσκόπος κατέλαβε (και έκανε στρατηγείο) το Φρουραρχείο
Το σχέδιο με το οποίο παρέκαμψε τις δομές του δήμου για να στήσει δίκτυο ΜΚΟ! Ποια πρόσωπα του έδωσαν χείρα βοηθείας


Εκθετος και υπόλογος είναι ο Γιώργος Καμίνης (που σιωπά) από τα έγγραφα που δημοσίευσε η «κυριακάτικη δημοκρατία» και τα οποία αποκαλύπτουν ότι επέτρεψε στον φιλοσκοπιανό κερδοσκόπο και έμπορο ψυχών Τζορτζ Σόρος να κάνει «απόβαση» στην Αθήνα, ....
παραχωρώντας του το

παλαιό Φρουραρχείο για να το μετατρέψει σε «στρατηγείο» και να αναπτύξει ένα δίκτυο ΜΚΟ, η δράση των οποίων χαρακτηρίζεται περίεργη και ύποπτη.


Ο άνθρωπος που κατηγορείται για οικονομικά παιχνίδια σε διεθνές επίπεδο εμφανίστηκε με μια διερευνητική δωρεά προς τον Δήμο Αθηναίων μέσω του ιδρύματός του, του Open Society Foundation, την οποία έκανε αποδεκτή ο κ. Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση, ακόμη και από την παράταξη Ανοιχτή Πόλη (ΣΥΡΙΖΑ), για την εφαρμογή ενός σχεδίου που «έκοψε και έραψε» στα μέτρα του ο Τζ. Σόρος, με στόχο να προωθήσει τα συμφέροντά του στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων το Μεταναστευτικό και η παρουσία ισλαμιστών στη χώρα. Επαιξε πλήρως το «παιχνίδι» του κερδοσκόπου, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Με τη δωρεά, λοιπόν, το OSF του Σόρος ανέλαβε να ανακαινίσει έναν όροφο στο παλαιό Φρουραρχείο της Αθήνας με αντάλλαγμα την παραχώρηση χώρου για τις δικές του ανάγκες! Τελείως... συμπτωματικά και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Γ. Καμίνης αποφεύγει τις νόμιμες δομές του δήμου και στεγάζει στο ισόγειο τον αποκαλούμενο «κόμβο αλληλοβοηθείας», ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτούργησε χωρίς θεσμική κάλυψη.

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Solidarity Now», με στόχο να ανοίξει «σπίτια αλληλεγγύης» στην Αθήνα και το «τρέχει» η ελβετική φιλανθρωπική οργάνωση που δραστηριοποιείται κάτω από την «ομπρέλα» του δικτύου Σόρος. Η απόβαση του φιλοσκοπιανού μεγιστάνα είναι γεγονός, όπως και η διείσδυσή του στους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους χάρη στον κ. Καμίνη. Η «άλωση» γίνεται μέσω των ΜΚΟ, αφού στη συμφωνία με τον Δήμο Αθηναίων προβλεπόταν η συνεργασία του OSF μαζί τους για ζητήματα δημόσιας υγείας και νομικών συμβουλών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου