Google+ To Φανάρι : Οι “ρουβίκωνες” απειλούν με ένοπλο αγώνα

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Οι “ρουβίκωνες” απειλούν με ένοπλο αγώνα

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον κίνδυνο εκείνων των “αθώων και αντιδραστικών” ομάδων των Eξαρχείων. Στο άρθρο μας “Ξεκίνησαν τον “ένοπλο αγώνα” και θέλουν νέο εμφύλιο” στις  21 Μαρτίου γράφαμε  “Σε νέο αντάρτικο πόλεων καλούν οι αναρχικοί μετά το βίντεο που ανέβασαν με την ένοπλη πορεία στα Εξάρχεια”
Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε από την ίδια την οργάνωση ...
που αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
«Ο Ρουβίκωνας θέλει να γίνει ένα είδος αντιπολίτευσης στο δρόμο η οποία θα αντιμάχεται τις κρατικές δυνάμεις και τις κατασταλτικές αρχές», ενώ τονίζει πως «το ένοπλο κομμάτι είναι κομμάτι του κινήματος». Σημειώνει πως γι’ αυτό «υπάρχουν ένα εκατομμύριο προϋποθέσεις. Που σημαίνει ότι όποιο κομμάτι, όποια επαναστατική διαδικασία κάνει ένοπλες επιλογές πρέπει να είναι σε μια αρμονία, σε μια επικοινωνία με το υπόλοιπο μαζικό κίνημα».

Ξεκίνησαν τον “ένοπλο αγώνα” και θέλουν νέο εμφύλιο (video)



Σε νέο αντάρτικο πόλεων καλούν οι αναρχικοί μετά το βίντεο που ανέβασαν με την ένοπλη πορεία στα Εξάρχεια. Εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής είχε μπει το βίντεο που τους έδειχνε να κάνουν παρέλαση στα Εξάρχεια κρατώντας όπλα! Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως κάποια όπλα ήταν ψεύτικα αλλά φοβόντουσαν ότι μπορεί οι εξελίξεις να πάρουν χειρότερη τρόπη.




Σήμερα, όμως η αναρχική ομάδα “Ρουβίκωνας” με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει πως τα όπλα ήταν αληθινά, αφού συγκεκριμένα αναφέρεται πως “πέντε μέρες μετά δημοσιοποιείται βίντεο, που δείχνει δέκα συντρόφους της περιφρούρησης της πορείας οπλισμένους”. Και συνεχίζει: “Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αρχές θα επαναλάβουν την συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία επιχειρώντας να οδηγήσουν κάποιους από μας στη φυλακή ή να μας πάνε όλους κατηγορούμενους ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι το εξής: Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης, γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον”!

Στη χώρα του Ελλαδιστάν που πλήττεται πανταχόθεν με λαθροεισβολείς, ένα στα δύο ελληνικά  νοικοκυριά κάτω απ τα όρια της φτώχειας αποκτήσαμε και νέα “ασχολία” με τα “παιδιά” των Βορείων προαστίων να ορέγονται “επαναστάσεις” και εμφυλίους! Όλα τα ‘χαμε, αυτό μας έλειπε!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου