Google+ To Φανάρι : «Επέμβαση» Χρ. Αυγής στο Πομακοχώρι της Γλαύκης

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

«Επέμβαση» Χρ. Αυγής στο Πομακοχώρι της Γλαύκης

Εκδηλώσεις και δράσεις που θα αποτελέσουν ανάχωμα στην ανθελληνική δράση των Τούρκων πρακτόρων σχεδιάζει στη Θράκη η Χρυσή Αυγή. Τη Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πομακοχώρι της Γλαύκης, προκαλώντας πονοκέφαλο στους τουρκόψυχους.
...

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες Έλληνες μουσουλμάνοι. Πάντως, τόσο την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά η εκδήλωση λίγες ώρες προτού πραγματοποιηθεί όσο και τις επόμενες, οι τουρκόψυχοι δημοσίευσαν δεκάδες ανακοινώσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, καλώντας τους μουσουλμάνους να μη συμμετέχουν στην εκδήλωση.

«Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής, που ενίοτε προκαλούν επεισόδια με τις ρατσιστικές κινήσεις τους, αυτή τη φορά πήγαν στο χωριό Γλαύκη, που κατοικείται αποκλειστικά από Τούρκους, και παράλληλα με την πολιτική τους προπαγάνδα έκαναν και επίδειξη δύναμης» αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Η προβοκατόρικη δράση κατευθυνόταν στο να διαταράξει τη γαλήνη και την ειρήνη, ενώ ενόχλησε τους Τούρκους που ζουν στην περιοχή. Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης αισθάνεται ανησυχία για το θέμα της ασφάλειας της ζωής των πολιτών» ανέφερε σχόλιο στο ίντερνετ.

Πάντως, στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται: «Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, κάνοντας κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, επισκέφτηκε το χωριό για να στηρίξει τους Έλληνες Πομάκους. Οι Έλληνες Πομάκοι λένε όχι στην τουρκική προπαγάνδα». (σ.σ. και λέει μια μεγάλη αλήθεια!)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου