Google+ To Φανάρι : Τι είναι τα hot spots και τι θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τι είναι τα hot spots και τι θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ: Ο υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής: "Ο δήμαρχος της Κω πυροβολεί τα πόδια του τουρισμού στο νησί"...
Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον RealFm 97,8 και στον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Εγκληματούν. Πυροβολούν τα πόδια του τουρισμού στην Κω, αυτό κάνει ο δήμαρχος». «Δεν είναι πιο έξυπνος, ούτε πιο ικανός, ούτε πιο πατριώτης, ούτε κατέχει τη μοναδική αλήθεια αυτός, σε σχέση με όλους τους άλλους δημάρχους που υπάρχουν». «Θα αποδειχτεί με στοιχεία τι κακό εφερε στον τόπο του ο κ. δήμαρχος», τόνισε ο υπουργός....

  Κύριοι, όσοι Έλληνες ακόμα Βουλευτές,
Πρώτα ας δούμε τι είναι τα Χοτ-Σποτς και τι αναμένεται με...
μαθηματική ακρίβεια, να συμβεί.
- Σε ένα Χοτ Σποτ, ας πούμε σε αυτό της Κω, με πληθυσμό 40.000 κατοίκων, θα καταφθάσουν το καλοκαίρι, περισσότεροι από 200.000 Αφροασιάτες μετανάστες.
- Μετανάστες πολέμου και οικονομικοί.
- Αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν και να καταγραφούν εκεί
- Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το 80% των ανωτέρω 300.000, ήτοι 160.000 θα είναι οικονομικοί μετανάστες, που δεν έχουν δικαίωμα να κατευθυνθούν στην ΕΕ.
- Έτσι θα πρέπει να επιστραφούν στην Τουρκία που μέχρι τώρα, παρά το ό,τι υπέγραψε συμφωνία με την ΕΕ από το 2013, δεν τους δέχεται.
- Έστω όμως και αν η τουρκία δεχθεί την επιστροφή τους, αυτοί, οι 160.000 (ολόκληρος στρατός) που πλήρωσαν ο καθένας 5.000 ευρώ για να έρθουν στην Κω, προβλέπεται να αρνηθούν να επιστρέψουν.
- Και συνεπώς θα αντιδράσουν και μάλιστα μαχητικά, αρνούμενοι να επιστρέψουν.
- Επιπλέον θα πρέπει οι 160.000 αυτοί οικονομικοί μετανάστες, να τραφούν κτλ., πράγμα αρκετά δύσκολο.
- Μόνον ένας τόσον έξυπνος ως ο κ. Τσίπρας, δεν πρόβλεψε και ούτε τώρα προβλέπει τι πρόκειται να συμβεί στον Κω και στα άλλα μέρη των Χοτ-Σποτς.
- Ιδίως με τον εγκλωβισμό τους στη χώρα μας, μετά και το κλείσιμο των συνόρων των Σκοπίων.
Και τι «έξυπνα» μας λέει σήμερα η κυβέρνηση (αλλά και ο ομοϊδεάτης Κυριάκος;)
Και τι δεν είπε σήμερα στο πρωινό ραδιόφωνο (στο Ρέαλ, στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα) ο ανωτέρω κατοχικός υπουργός.
(Εκτός από το «έξυπνο» προηγούμενο του ερώτημα «να τους πνίξουμε;» που επανέλαβε σήμερα πάλιν…)
- Κατηγόρησε τους κατοίκους της Κω που αντιστέκονται στην καταστροφή τους από τα πειθήνια όργανα της παγκοσμιοποίησης, Τσίπρα και Τασίες, Σίες και Κυριάκους.
- Ενώ όλα τα τουριστικά γραφείο ματαιώνουν, λόγω του Χοτ Σποτ, τις κρατήσεις στο νησί του Ιπποκράτη και διαλύεται η οικονομία του νησιού, ο εικονιζόμενος, ως γκεμπελίσκος, κατηγόρησε πάλιν «έξυπνα» (ανωτέρω) τον δήμαρχο της Κω για την καταστροφή του τουρισμού του νησιού μας (και όχι τους υπαίτιους νεοταξικούς των Χοτ Σποτς, Τσίπρα και Κυριάκο).
- Κατηγόρησε όλα τα μικρού πληθυσμού 21 κράτη της ΕΕ γιατί δεν θα αφήνουν τα εκατομμύρια των οικονομικών λαθρομεταναστών να οδεύσουν μέσω Σκοπίων στις χώρες τους για να τις αλώσουν.
- Μίλησε για δεσμεύσεις της χώρας που πρέπει είπε να τηρηθούν.
- Δεσμεύσεις που ανέλαβε μόνος, ως είχε αναλύει τη δέσμευση του δολοφονικού του μνημονίου τον Ιούνιο, χωρίς να ερωτήσει κανένα και προπάντων τους κάτοικους των νησιών μας.
- Αυτός ο νεοταξικός που θεωρεί την Ελλάδα χωραφάκι του.
- Και που τις δεσμεύσεις αυτές, σύμφωνα με σημερινο δημοσίευμα, υποστηρίζει ως αναμενόταν, και ο έτερος υπηρέτης των γερμανών και της Νέας Τάξης, Κυριάκος.
- Είπε ότι για όλα φταίει η ΕΕ και όχι η προδοτικά (επιεικώς βλακώδης) συμπεριφορά τους, που η ΕΕ είπε, δεν τους έδωσε τα απαιτούμενα χρήματα, συσκευές κτλ.
Και πώς αντιδρά ο νεαρός νεοταξικός Τσίπρας που υφήρπασε το περασμένο Φθινόπωρο την ψήφο των Ελλήνων που αγνοούσαν τις «πατριωτικές» του δεσμεύσεις, του «αριστερού» του υπερμνημονίου που ήδη καταστρέφει όλους τους Έλληνες;
- Πρώτα λέει θρασύτητα, ότι (οι ανενημέρωτοι για το έγκλημα του) Έλληνες, τον ψήφισαν.
- Δηλαδή ισχυρίζεται θρασύτατα ότι οι Έλληνες, εν πλήρη γνώσει ψήφισαν τα εγκληματικά του μέτρα, την καταστροφή τους και το ξεπούλημα όλης της χώρας και συνεπώς, λέει ο έξυπνος «πατριώτης», τώρα δεν δικαιούνται να αντιδρούν.
- Αντιδρά, όπως όταν «καλή» ώρα μας έλεγαν το 2010, πόσο «αναξιοπρεπές» ήταν αν γίνει αναδιάρθρωση του χρέους ή τι «καταστροφή» θα ερχόταν χωρίς ευρώ.
- Τώρα λέει τα ίδια για την (χρησιμότατη υπό τις παρούσες συνθήκες) έξοδο μας από την Σένγκεν και τρομάζοντας τον Ελληνισμό θέλει να τον κάνει να δεχθεί την καταστροφή του.
- Κατηγορεί κάθε αντιδρώντα ως χουντικό.
- Και μάλιστα ενώ η χούντα (ως δείχνει η κατωτέρω φωτογραφία) είχε κάνει πολλά έργα με τον εικονιζόμενο κατωτέρω στη φωτογραφία, δεύτερο εξ αριστερών μετά τον Παττακό, πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, τότε εργολάβο της.

Στον κύκλο ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού


Άλλη πονηρή αντίδραση του κατοχικού καθεστώτος που δείχνει τις ρίζες του «πατριωτισμού» του, είναι: Η κινητοποίηση των «αντιρατσιστικών» του οργανώσεων, εναντίον των αντιδρώντων στην καταστροφή του Ελληνισμού με τους λαθρομετανάστες. Άλλοι λένε, δεν θέλω να το πιστεύω, ότι χρησιμοποιεί κατάλληλα και τους αναρχικούς, για να διαλύει τις ογκώδεις διαδηλώσεις εναντίον του.
Ευριπίδης Μπίλλης
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου