Google+ To Φανάρι : Αυτόν ψήφισε η παρακμιακή Ευρώπη! Ο νικητής της Eurovision λικνίζεται γυμνός στο Wrecking Ball σε gay gala...Γι αυτό αραγε πήρε την διάκριση; (βίντεο)

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αυτόν ψήφισε η παρακμιακή Ευρώπη! Ο νικητής της Eurovision λικνίζεται γυμνός στο Wrecking Ball σε gay gala...Γι αυτό αραγε πήρε την διάκριση; (βίντεο)

Η πολιτικά ορθή στάση των νεοταξιτών επιβάλει την παρακμιακή ασυδοσία και ξετσιπωσιά που την σερβίρει με τους πιο επίσημους τρόπους σε ένα αποχαυνωμένο - υπνωτισμένο κοινό

H γυμνή αναπαράσταση του τραγουδιού της Miley Cyrus, "Wrecking Ball" από τον νικητή της Eurovision (Vid)
O νικητής της φετινής Eurovision Måns Zelmerlöw εκτός από φωνή διαθέτει....
και κορμί, το οποίο μας έχει δείξε. Αμε, αμέ!...

Ο Måns Zelmerlöw είχε εμφανιστεί στη σκηνή του περσινού Gala της Gay κοινότητας QX της Σουηδίας, ολόγυμνος πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης, αναπαριστώντας τη Miley Cyrus στο "Wrecking Ball".

Ο Måns Zelmerlöw είναι διάσημος στη Σουηδία. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Σουηδία και το 2007 με το "Cara Mia", φτάνοντας ωστόσο μόλις στη 3η θέση του Melodifestivalen. Ωστόσο, το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία στη Σκανδιναβία.

Παρακολουθήστε όλα όσα συνέβησαν στο τελικό του διαγωνισμού της Eurovision μέσω της Live blogging πλατφόρμας του NEWS 247.

Μεταξύ άλλων, έχει κερδίσει τον τηλεοπτικό διαγωνισμό Let's Dance, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στο θέατρο. Παράλληλα, έχει παίξει και στο Musical Grease.
Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στο θέατρο. Παράλληλα, έχει παίξει και στο Musical Grease.


 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου