Google+ To Φανάρι : Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες πέταξαν στη θάλασσα και έπνιξαν Χριστιανούς!

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες πέταξαν στη θάλασσα και έπνιξαν Χριστιανούς!

Το θρησκευτικό μίσος εναντίον των χριστιανών δεν πρόκειται να κοπάσει από αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα ο,τι και να λένε οι προπαγανδιστικές ΜΚΟ του Σόρος και της Ν.Τ.Π.
Αυτοί είναι οι λαθροέπικοι που έρχονται στην Ευρώπη...
Δεκαπέντε Μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται προσωρινά στο Παλέρμο της Σικελίας, έπειτα από καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, πέταξαν στη θάλασσα 12 Χριστιανούς συνταξιδιώτες τους....

 Νέα τραγωδία με μετανάστες στη Μεσόγειο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες νότια της Σικελίας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στις ιταλικές αρχές 4 διασωθέντες.

Τις λεπτομέρειες ανέφεραν σε κατάθεσή τους οι διασωθέντες, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν σήμερα στο Τράπανι της Σικελίας από το πλοίο του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού "Φόσκαρι". Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, λίγο μετά τον απόπλου από τη Λιβύη το φουσκωτό σκάφος άρχισε να χάνει αέρα με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν στο νερό.

Παράλληλα 15 μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται προσωρινά στο Παλέρμο της Σικελίας, ανάμεσά τους κι ένας 17χρονος. Η εισαγγελία εξετάζει καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες, στη διάρκεια του διάπλου από την Λιβύη προς την Κάτω Ιταλία, πέταξαν στη θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, στο πλεούμενο ξέσπασε σύγκρουση για θρησκευτικούς λόγους και οι μουσουλμάνοι πέταξαν στην θάλασσα τους χριστιανούς επιβαίνοντες, οι οποίοι πνίγηκαν.

Ο ιταλικός Τύπος προσθέτει ότι η εισαγγελία της πρωτεύουσας της Σικελίας έχει συγκεντρώσει σημαντικό αποδεικτικό υλικό και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει 48 ωρών, αν θα μετατρέψει τις δεκαπέντε εντολές προσωρινής κράτησης σε φυλάκιση.

 Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου