Google+ To Φανάρι : Μαθητές βιντεοσκόπησαν καθηγητή να κάνει στοματικό σε καθηγήτρια!

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μαθητές βιντεοσκόπησαν καθηγητή να κάνει στοματικό σε καθηγήτρια!

Σλοβενία
Απίστευτο βίντεο στο οποίο «πρωταγωνιστεί» ο διευθυντής ενός σχολείου στην πόλη Μαριμπορ, στη Σλοβενία, αλλά και μια καθηγήτρια, στης οποίας την γοητεία υπέκυψε ο εν λόγω κύριος, μέσα σε μια σχολική αίθουσα! Το βίντεο τράβηξαν μαθητές του σχολείου οι οποίοι δεν δίστασαν να το αναρτήσουν στο Διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο βίντεο, ο 41χρονος Drago Kamenik, πατέρας δυο παιδιών απεικονίζεται να κάνει στοματικό έρωτα σε μια 45χρονη καθηγήτρια μαθηματικών, η οποία εργάζεται στο σχολείο.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ωστόσο, ο διευθυντής κατέφυγε στην αστυνομία και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον των μαθητών, ισχυριζόμενος ότι το βίντεο είναι ψεύτικο και πως πρόκειται για μοντάζ. «Ο άντρας στο βίντεο δεν είμαι εγώ. Έχει γίνει photoshop», λέει ο διευθυντής.

Όμως, τα παιδιά υποστηρίζουν ότι απλά άκουσαν «παράξενους θορύβους» από την αίθουσα και πως όταν έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους και πλέον δηλώνουν έτοιμα να δώσουν στις αρχές ακόμη περισσότερο υλικό.

«Νομίζαμε ότι ήταν κάποιοι μαθητές. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είδαμε την καθηγήτρια των μαθηματικών με τον διευθυντή», είπε, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ένας 19χρονος μαθητής.

πηγη
 
Ενημέρωση 30/11/2014

Αυτοκτόνησε ο γυμνασιάρχης που έκανε στοματικό σεξ σε καθηγήτρια, τον βιντεοσκόπησαν μαθητές του και το έστειλαν στα κανάλια

Ο Σλοβένος διευθυντής γυμνασίου έβλεπε για μία εβδομάδα στα κανάλια τον εαυτό του σε ερωτική συνεύρεση με την καθηγήτρια μαθηματικών

Διευθυντής γυμνασίου στην πόλη Μάριμπορ της Σλοβενίας, τον οποίο μαθητές είχαν βιντεοσκοπήσει με κινητό σε υποτιθέμενες προσωπικές στιγμές με καθηγήτρια Μαθηματικών, αυτοκτόνησε μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο διαδίκτυο και την προβολή του επί μία εβδομάδα από τα ΜΜΕ, ανακοίνωσε η σλοβενική αστυνομία.

Οπως μεταδίδει το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων ΧΙΝΑ, η αστυνομία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός,χωρίς σχόλια,όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Σλοβενίας, Μίλαν Ρέγιετς δήλωσε στο σλοβενικό τηλεοπτικό σταθμό POP TV ότι ο διευθυντής της Μέσης Σχολής Μηχανικών του Μάριμπορ προφανώς κατέρρευσε ψυχικά υπό τη μεγάλη πίεση και εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο διευθυντής άφησε πίσω σύζυγο, γιο και κόρη.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο στο διαδίκτυο, ο διευθυντής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και υποστήριξε ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών και δεν έχουν αποκαλυφθεί τα άτομα που ανάρτησαν το βίντεo στο ίντερνετ.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε έντονες συζητήσεις για τα δικαιώματα δημοσίευσης υλικού στο ίντερνετ και για την προστασία της ιδιωτικότητας, για τους κανόνες ηθικής, καθώς και για τη σχέση εκπαιδευτικών και μαθητών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου