Google+ To Φανάρι : Αποκάλυψη σοκ! Οι αόρατες καταστροφικές επιπτώσεις του σολάριουμ!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αποκάλυψη σοκ! Οι αόρατες καταστροφικές επιπτώσεις του σολάριουμ!


Συγκλονιστική εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία αποκαλύπτει την καταστροφή που προκαλεί στο δέρμα η έκθεση στον ήλιο, αλλά και το σολάριουμ, έπειτα από 14 χρόνια συστηματικής χρήσης.
Η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει σε βάθος τις....
συστάδες του δέρματος και τη βλάβη που έχει δημιουργηθεί σε αυτές, στο πρόσωπο της 30χρονης Κέλι Χιούς. Οι καταστροφές αυτές, έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσουν καρκίνο του δέρματος.
Η λήψη έγινε από έναν πρωτοποριακό σαρωτή δέρματος UV, με τον οποίο μπορεί να εμφανιστεί με κάθε λεπτομέρεια η ακραία ζημιά που προκαλείται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, όταν κάποιος κάνει χρήση σολάριουμ.
Οι ειδικοί ελπίζουν, πως με αυτήν τους την εκστρατεία θα καταφέρουν να τονίσουν τους κινδύνους αυτής της μεθόδου μαυρίσματος, κυρίως προς τους νέους σε ηλικία ανθρώπους.
Το πρόσωπο της 30χρονης δεν μοιάζει να έχει κανένα πρόβλημα εξωτερικά, εσωτερικά όμως...
Το πρόσωπο της 30χρονης δεν μοιάζει να έχει κανένα πρόβλημα εξωτερικά, εσωτερικά όμως…
Οι ακτίνες UV, μπορούν να βλάψουν το DNA του δέρματος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπερβολικά πολλές πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος.
Η Κέλι, της οποίας το πρόσωπο επιφανειακά, δεν προδίδει σε καμιά περίπτωση πως στο εσωτερικό του έχει υποστεί αυτή την τεράστια βλάβη δηλώνει στην Daily Mail: «Άρχισα να χρησιμοποιώ τις συσκευές σολάριουμ για το μαύρισμά μου, μόλις στα 16 μου χρόνια, σε τοπικό γυμναστήριο στο οποίο και ήμουν γραμμένη. Ήθελα, απλά, να διατηρήσω την αίσθησή μου πως ήμουν σε διακοπές».
Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια, ήθελα να κάνω περισσότερες εφαρμογές, και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ώστε το δέρμα μου να μην είναι χλωμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πως κάνω τόσο κακό στον εαυτό μου. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι την πιθανότητα του καρκίνου του δέρματος».
Όσον αφορά τα αποτελέσματα της φωτογραφίας του προσώπου της, παραδέχεται ότι έπαθε μεγάλο σοκ, και δεν πίστευε πως ήταν το δικό της δέρμα αυτό που έβλεπε στην εικόνα. Αυτό, την έκανε να σκεφτεί πολύ σοβαρά τις επόμενες κινήσεις της, ενώ παραδέχεται πως είχε μπει σε σκέψεις να αγοράσει μια παρόμοια συσκευή για μαύρισμα την οποία θα μπορούσε να τη χρησιμοποιεί στο σπίτι της.
Ο ερευνητής και εμπειρογνώμονας Άσκαρι Τάουνσεντ, ο οποίος έκανε την εξέταση της Κέλι, δήλωσε πως οι πιθανότητες που έχει εκείνη για την εκδήλωση καρκίνου του δέρματος σε σχέση με άλλα άτομα, είναι κατά 50% μεγαλύτερη!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου